Följ oss

FacebookRSS

Första Vistadagen firad

12-06-16

I skuggan av J-södras 90-årsfirande i Jönköping arrangerade IK Vista sin egen Vistadag för allra första gången, lördagen den 9 juni.

Trots omväxlande väder kom många till Vistavallen. Foto: Annelie Fredriksson-Jung

Under hela dagen spelades både seriematcher och träningsmatcher, alla IK Vistas ungdomslag passade på att visa upp sig. Det fanns också en mängd andra aktiviteter att roa sig med mellan matcherna; hoppborgar fanns på plats, liksom Segway, chokladlotteri och fiskdamm med mera. Och den som ville kunde också prova på orientering.

Vistavallen var välbesökt trots en och annan regnskur, men där emellan strålade solen ikapp med alla glada fotbollsspelare och åskådare. Det blev en fantastisk lyckad dag som definitivt gav mersmak och det hela avrundades med grillning och brännboll på kvällen.

Flera seriematcher spelades. Foto: Annelie Fredriksson-Jung

 

Foto: Annelie Fredriksson-Jung

 

Man kunde bland annat testa att köra Segway. Foto: Annelie Fredriksson-Jung

 

En av de två hoppborgarna som fanns på plats. Foto: Annelie Fredriksson-Jung

 

Annelie Fredriksson-Jung
IK Vista