Följ oss

FacebookRSS

Lions Påskträd levererade

12-04-05

Påskträden som Lionsmedlemmar sålt för att få in pengar till välgörande ändamål är nu levererade.

Nöjda Lions efter ett väl förrättat arbete, nu skall de ut till beställarna. Foto: Privat

Lions Club Gränna har sedan något år introducerat en ny idé för att skaffa intäkter till sin hjälpverksamhet och den innebär att hugga, montera och dekorera påskträd.

Man har vänt sig i första hand till företag inom handeln men även till privatpersoner och fått ett mycket positivt mottagande.  Nästan 100 träd har sålts á 200:- styck vilket ger en intäkt på cirka 18.000:- vilket oavkortat kommer att gå till Lions mycket omfattande hjälpverksamhet, som inte bara berör närområdet utan sträcker ut både nationellt och internationellt.

I tisdags var det dags att montera, dekorera och leverera ut alla träd till dem som hade beställt. Klubbmedlemmarna är förstås mycket glada och tacksamma för denna stora respons man mött. Man hoppas nu att detta kommer att locka ännu flera att till nästa påsk skaffa sig Lions Påskträd.