Följ oss

FacebookRSS

Vista Härold drar ner på takten

12-03-19

Nyhetssidan Vista Härold som bevakar det gamla Vista härad går in i en lugnare fas.

 – Tack till alla läsare som under det första kvartalet visat uppskattning för lokala nyheter på internet, säger Tommy Nilsson som driver sidan.

Tommy Nilsson driver nyhetssidan Vista Härold. Foto: Vista Härold

Vista Härold startade vid årsskiftet och har nu funnits i snart ett kvartal. Nyhetssidan som helt och hållet fokuserar på området från Gisebo i söder till Uppgränna i norr och från Visingsö i väster till Örserum i öster har den sista tiden haft över två tusen besök per vecka. I området bor det cirka 10 000 personer.

Tommy Nilsson som driver Vista Härold kommer nu att slutföra sina studier till journalist på Södra Vätterbygdens Folkhögskola och kommer därför inte att kunna publicera lika många reportage som tidigare.

 – Man kommer fortsättningsvis kunna läsa notiser, insändare, krönikor, minnesbilden och material från föreningar men det kommer inte att bli lika många större reportage framöver, förklarar han.

Har ni tankar kring hur Vista Härold skulle kunna utvecklas och hur ni ser på dess innehåll hittills kan ni skicka en e-post till: redaktionen@vistaharold.se

 

Här kan ni se en hälsning från Tommy Nilsson: