Följ oss

FacebookRSS

Lions månadsmöte hos Lalmek

12-03-19

Lions Club Gränna hade sitt månadsmöte i fredags kväll förlagt till ett av de större företagen i Ölmstad.

 

Lars-Arne Larsson berättar om sina produkter. Foto: Karl-Emil Janzon

Lars-Arne Larsson som är vd på Lalmek AB berättade och guidade runt i stort sett hela anläggningen. En för oss som var med mycket intressant och spännande upplevelse. Att få ta del av och beskrivelse på hur de olika komponenterna tillverkas och blir till olika produkter som sedan exporteras ut över Sverige och stora delar av Europa. En mycket imponerande utveckling av en man Lars-Arne som under ca 40 år, från att ha börjat konstruera en utgödslingsanläggning på sin fars gård lyckats skapa detta företag med 30 talet anställda och en omsättning på cirka 45 miljoner kronor. Mycket imponerande!

Intresserade Lionsmedlemmar. Foto: Karl-Emil Janzon

Kvällen avslutades med gemenskap i personalmatsalen med ordinarie förhandlingar, smörgåstårta, kaffe och tårta.

 

Lions Club Gränna

Karl-Emil Janzon