Följ oss

FacebookRSS

Rapport från SPF Skärstad-Ölmstad månadsmöte

Taubeafton mitt på eftermiddagen, ja så kan man säga om underhållningen vid månadsmötet den 23 februari i Allianskyrkan i Skärstad. Duktiga musiker och sångare från Vadstena, Jan Wahlström och Kennet Edlund beskrev en musikresa jorden runt med Evert Taubes vackra melodier som tema.

Kennet Edlund och Jan Wahlström från Vadstena underhöll på månadsmötet. Foto: Maths Linder

Över 80 medlemmar var närvarande som snabbt förflyttades mellan Argentina, Sjösala, Bohuslän och andra platser. Information lämnades av ordförande Sören Rydén om kommande aktiviteter. Bland annat besök på Spira och Länssjukhuset Ryhov, påsklunch samt i juni underhållning och femkamp på Vistavallen. Avdelningen deltar i SPF:s kunskapstävling Hjärnkoll, med kvalificering den 21 mars.

Mötesdeltagarna lyssnar på Taubeunderhållningen. Foto: Maths Linder

Denna säsong fortsätter de regelbundna aktiviteterna med stavgång, bangolf, bowling och gym. Nästa månadsmöte är den 22 mars med Marianne Boo som fortsätter sin berättelse om ”Mitt liv, mitt äventyr i Liberia.”

 

 

 

 

SPF Skärstad Ölmstad
Jan Gustavsson

036-53435